Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy wie ktoś może jak się wyjmuje włącznik świateł ten z lewej strony pod kratką nawiewu kierowcy w wersji po lifcie? Bardzo proszę o odpowiedź PILNE :!:

Opublikowano
może analogicznie jak w E90. W E90 trzeba zdemontowac najpierw listwę ozdobną zaczynajac ją podważać od strony kierownicy, potem można wyjąć włącznik, jest wsadzony na wcisk na takich metalowych bolcach.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
może analogicznie jak w E90. W E90 trzeba zdemontowac najpierw listwę ozdobną zaczynajac ją podważać od strony kierownicy, potem można wyjąć włącznik, jest wsadzony na wcisk na takich metalowych bolcach.

Rozumiem że chodzi o listwę otaczającą włącznik. Jeśli tak to ja mam podobne zdanie, ale potrzebuje informacji od kogoś kto już to robił bo boję się aby czegoś nie połamać :mad2:

Opublikowano
Udało się :cool2: . W wersji E60 po lifcie trzeba podwadzić całą tą listwę otaczjącą włącznik świateł i wychodzi całość. Włącznik jest przeykręcony do tej listwy, a listwa się trzyma na zatrzaskach, spinkach czy jak to nazwać :roll:
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Udało się :cool2: . ...Włącznik jest przeykręcony do tej listwy, a listwa się trzyma na zatrzaskach, spinkach czy jak to nazwać :roll:

wlasnie.

Czy ktos moglby mi wskazac gdzie mozna kupic te zatrzaski,ktore trzymaja wlacznik?

Opublikowano
tylko ASO

to ze w aso to ja wiem,moze zadalem nieprawidlowo pytanie.Czy moglby mi ktos wskazac numery OEM tych czesci?np w realoem badz bmwfans?

Myślę że najlepiej bedzie jak podjedziesz do ASO i zapytasz, oni mają inny katlog bo w tych netowych nie widać tych spinek. Mam nadzieje że można je dokupić same, a nie z całym włącznikiem.