Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio kupiłem do swojej e46 320d kierownice multifunkcyjną i dzisiaj szczęśliwy biore lapka pod pache i schodze do samochodu ją aktywować z przekonaniem że za pare minut pobawię się tempomatem i regulacją radia i... mocno się rozczarowywuje. Po pierwsze kiedy zamieniłem kierownice i podpiąłem air baga wyskoczył mi błąd poduszki i za cholere w inpie nie chce się skasować. tzn. kasuje się na pare sekund i znowu wraca.

Następnym problemem jest to, że w inpie wyskakuje mi taki błąd jak na obrazku, jak chcę wejść w ustawienia kierownicy multifunkcyjnej.

http://img830.imageshack.us/f/beztytuuwvg.png/

No i ostatni chyba największy polega na tym, że z dwa miesiące temu Dis mi bez problemu chodził a dzisiaj się na mnie obraził. Wszystko (chyba) robię tak jak należy, czyli włączam bmw diagnostic head i daje start ( kabel już jest podłączony do samochodu i komputera) no i następnie włączam disa przed vmware. Wszystko się uruchamia, tam po prawej stronie na górze świecą się wszystkie wykresy, ale tak jak by nie znajdował samochodu. W diagnostic head assigment wogóle mi nie wyszukuje niczego a w connection setup jest normalnie. Proszę o pomoc i z góry dziękuje :)