Skocz do zawartości

320d 136km Nie chce odpalić pomocy!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy pomóżcie. dziś rano wsiadam do samochodu kontrolki ładnie pięknie świecą a rozrusznik nie kręci!!! co może być? kto ma jakies pomysły bo normalnie szok. akumulator pokazuje około 12v
Opublikowano
Ja miałem taką sytuacje z benzyną, tzn kontrolki też świeciły, elektryka działała a przy próbie zapłonu było tylko charakterystyczne tykanie i światła przednie migały, u mnie poszło na popych i odpalił, lecz w dieslach na pych nie mozna. U mnie jak się okazało był to akumulator, spróbuj z kabli odpalić, może coś z akumulatorem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
koledzy pomóżcie. dziś rano wsiadam do samochodu kontrolki ładnie pięknie świecą a rozrusznik nie kręci!!! co może być? kto ma jakies pomysły bo normalnie szok. akumulator pokazuje około 12v

Kolego spróbuj odpalić zapasowym kluczykiem bo moze byc problem z immobilizerem, miałem kiedyś podobnie.

Opublikowano

temat do zamkniecia.

trzeba było postukac w rozrusznik i automat. teraz musze go tylko wyciągnąc i wyczyscic wszystko.