Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oferowane używki oczywiście są wszystkie rewelacyjne z małymi przebiegami, tak jak wszyskie samochody z importu są bezwypadkowe, jeżdżone przez dziadka w niedzielę do kościoła. Kupując używkę jak ze wszystkim można się naciąć.

No duzo ludzi takze tu mysla na prawde ze kupili auto z malym przebiegiem. (Chodzi mi o sprowadzone)

Jak Diesel byl 3 lata w Leasingu mozesz spokojnie liczyc 200tkm. Jak nie nawet wiecej. NAwet Prywatni przejada tyle spokojnie. Leasing jest na Umowie ile co roku mozna przejechac. Duzo ludzi oczywiscie przekracza :-) Co sie w tedy robi? Korekta :-) bo zbijanie wszystkich komputerow kosztuje po kolezensku 150€ do 200€. Zamiast zaplacic jakies 3-4tys Euro wiecej, przy oddaniu.

Sorry za OT.

Zycze ci aby ci sie udalo z Autkiem, szerokiej drogi!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, niestety spotkał mnie ten sam problem (obrócona panewka, uszkodzony wał, itd. itd.) mechanik mówi o wymianie silnika, może ktoś będzie w stanie mi odpowiedziec czy gdybym włożył silnik ale 177KM (kompletny z osprzętem) to czy coś jeszcze trzeba będzie zmieniac (kmputer, oprogramowanie, jakąś elektrykę, elektronikę) ??? Proszę o pomoc, ewentualnie mój e-mail: [email protected]
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
W mojej BMW 320eD N47 145kkm niestety coraz głośniej objawia się problem wadliwego rozrządu. Naprawa nie wchodzi w grę, w serwisie usługa bez walu 10,5tyś, z wałem i akcesoriami ponad 16tyś. Zastanawiam się czy jest opcja włożenia silnika 204KM. Orientujecię sięc czy będzie konieczna ingerencja/wymiana w inne części samochodu? Jeśli tak to po prostu kupie N47 177km 2009+ bo czasem szkoda zachodu, prościej będzie pojechać do krakowa na chiptuning.