Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Ostatnio nabyłem na allegro latarkę do schowka i ku memu rozczarowaniu,po zdjęciu zaślepki ujrzałem wtyczkę przyczepioną zatrzaskiem do owej zaślepki-zamiast gniazda. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić takie gniazdko do latarki,czy łatwo je zamontować i ile kosztuje. I czy jest ono takie samo w różnych modelach bawarek,czy osobne do e46,inne do e39 i jeszcze inne do np.e60. Dzięki za odpowiedzi! :)
Nic nie stuka nic nie puka...
Opublikowano
Nie wiem do końca jak z e60 ale gniazda są na pewno takie same w przypadku e46 jak i e39 . Sam też dokładałem sobie latarkę do swojej i musisz popisać do ludzi którzy się oferują ze sprzedażą latarek (allegro itp.) czy nie mają gniazda ale najprawdopodobniej nie sprzedadzą samego gniazda no chyba że dobrze trafisz. Jeśli nie masz instalacji pod latarkę to prowadzisz tylko przewody od wtyczki pod bezpieczniki ( oczywiście róbmy wszystko tak jak należy ), wtyczkę montujesz na stałe do gniazdka, gniazdko wkładasz na swoje miejsce i wkładasz latarkę, potem tylko cieszysz się praktycznym dodatkiem. Nie ma tu nic skomplikowanego :)
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
Dzięki. Zamówię gniazdo w ASO. Kosztuje 50zł,ale co tam... Mam nadzieję,że wtyczka jest podłączona,bo nie sądzę,aby była tam dla ozdoby,a tym bardziej,zakryta oryginalną zaślepką :roll: Pozdrawiam!
Nic nie stuka nic nie puka...
Opublikowano

tez kiedys kupilem latarke,bez sprawdzenia czy mam gniazdo.

musialem ja z zalem oddac koledze z e39.

p.s temat przenosze do "ogolnie o serii 3"