Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli auto nie odpala i wyskakuje błąd immo to to jest problem i trzeba się z tym uporac. Masz oryginalny klucz? Może coś sie rozkodowało w immo, to czasem sie zdarza. Myśle, ze albo dobry elektryk albo serwis

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
NA JEDNYM I DRUGIM KLUCZU TO SAMO SIE DZIEJE, WSZYSTKO BYŁO O.K I NIKT NIC NIE ROBIŁ, STAŁA Z TYDZIEŃ WYŁADOWAŁ SIĘ AKU I TAK SIE STAŁO KRĘCI ALE NIEODPALA.
Opublikowano
po pierwsze nie krzycz :nienie: , po drugie to ja mialem podobny problem w poprzednim aucie co prawda nie BMW ale IMMO to IMMO i bez podłączenia do kompa i pomocy wprawnego elektryka nic nie zrobisz , ja do tej pory nie wiem czego to byla przyczyna , po prostu pewnego dnia autko nie zapaliło, kontrolka od immo świeciła jak oszalała i koniec... a elektryk coś mi mówił co to się porobilo o jakimś błędzie gadał ale ja tego jego elektrycznego języka nie rozumiałem za bardzo :duh: więc dokładnie nie wiem :P
Opublikowano

Witam

W samochodzie kolegi było podobnie, po rozładowaniu AKU zwariował IMMO, wystarczyło podpiąć nowy sprawny AKU (stary po naładowaniu niestety szybko tracił prąd)

i podpiąć się z komputerem do samochodu. Kasowanie błędów w INPA pomogło i samochód jeździ, problem znikł.

Pozdrawiam

Opublikowano

Troche dziwne ze jestes nowy na forum i masz problem z odpalenie auta??:D

Nie lepiej zawiezc auto do ASo? no chyba ze masz ztym wiekszy problem :D

Mi by nigdy nie przyszlo do glowy zeby wejsc na forum i napisac cos takiego :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Troche dziwne ze jestes nowy na forum i masz problem z odpalenie auta??:D

Nie lepiej zawiezc auto do ASo? no chyba ze masz ztym wiekszy problem :D

Mi by nigdy nie przyszlo do glowy zeby wejsc na forum i napisac cos takiego :mrgreen:

Jak widać po wcześniejszych wpisach jest to możliwe - więc gdzie miał wejść w poszukiwaniu pomocy (na koledzyzwojska.pl :mrgreen: ).Większość przygodę z tym forum zaczyna o prośby o pomoc bo coś się wysypało!hej

• 5 lat później...
Opublikowano

Witam, mam problem z e60 z 2007 roku. Auto nie odpala, rozrusznik nie kręci. Przy skanowaniu wyskakują mi dwa błędy modułu Immobilizer - CA (Dostęp do modułu Comfort):

A0A7

A0C7

Nie mam podanego opisu błędu.

Po odłączeniu akumulatora na jakieś 25 min auto odpala. Z góry dziękuje za pomoc :)

Problemem okazał się zużyty rozrusznik,który raz odpalał a raz nie. Z czasem padł na amen.

Pozdrawiam