Skocz do zawartości

318d, 2004- elektryka pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam problem z moim bmw 318d z roku 2004

kupilem je jako uszkodzone(lekka stluczka lewa strona przod) poducha wystrzelila ale tylko kierowcy

wiec tak lakiernik mi go zrobil zlozyl ale swiatla nie dzialaja tzn dzialaja ale nie tak jak powinny

postojowki:

wszystko ok ale zamiast lewej lamy swieci lewy kierunek...

swiatła mijania:

gdy je wlaczam odrazu mam dlugie a jak wlacze dlugie wtedy sie wlaczaja i mijania i dlugie...

i takim sposobem nie moge jezdzic wieczorem

aa jeszcze radio samo zmienia mi sie z CD na FM ale z FM na CD nigdy :P

czego moze byc to wina?

poprostu poplatane kabelki czy moze siadl jakis uklad scalony czy cos w tym stylu?

Pozdrawiam

Opublikowano

wymień tę postojówkę po tej stronie po której świeci kierunek ..... zawsze świeci gdy postojówka jest przepalona..

co do długich to możliwe że jest tak ustawione że jako dzienne świecą 50 % długie a jako drogowe zapalają się pełną mocą plus dzienne ...

taki zabieg stosuje się jeśli się posiada xenony aby w dzień się nie wypalały....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

dzieki za probe pomocy

z postojowka ci sie udało :)

a z mijania to doszedlem ze lakiernik mi wsadzil gniazda mijania w długie a dlugie w mijania i tym sposobem mialem na odwrot :)

dzieki ;)