Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czysto teortycznie chyba ze ktos wie z doswiadczenia ktore z tych aut ze startu spolnego dojedzie pierwsze na mete?

czasy 0-100km/h te same według producenta

rok i moment obrotowy na korzysc e39 ale to disel:P ?

Opublikowano
Wydaje mi sie że 325i dojdzie szybciej i to na 100%, jeśli e39 jest przed liftem. Z silnikiem po lifcie tymi co w e60 przed liftem szybciej dojdzie 530d.

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
Wydaje mi sie że 325i dojdzie szybciej i to na 100%, jeśli e39 jest przed liftem. Z silnikiem po lifcie tymi co w e60 przed liftem szybciej dojdzie 530d.

Zalezy jaki dystans do zrobienia :twisted: Do setki stawiam na E36 Bo mniej wahlujesz lewarkiem :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Hahaha dobre M-tech. Ale raczej 530d na takim dystansie bo 325i szybciej zjedzie zatankować. A tak na poważnie to 325i nie będzie miała co z nim robić raczej do 100km/h. 1999r non-lift :P A z prędkościami od 120-230 powiedzmy raczej E39 łyknie trójeczke. Turbo i do tego 3.0l

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
Mialem 325i i nie raz scigalem sie z 530d po lifcie (ojcowski dupowoz) on zmienia biegi 2 razy ja ani razu :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• 4 tygodnie później...