Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kolego jimmi wiem ze DVD ale do tej pory bez przerobienia plyta miala okolo 7GB, a zwykla plyta DVD pojedynczego zapisu ma 4,7GB
dominik Nowy Targ
Opublikowano
witam udalo mi sie Pobrac ta mape rozpakowalem ja w winrar i nagralem ultraiso i imgburn z najwolniejsza szybkoscia ale jak wkladam do czytnika mk4 z org. softem v29 to pojawia sie napis ungültige CD/DVD niewiem czy problem jest z softem navi czy cos zle zrobilem?
dominik Nowy Targ
Opublikowano
Jaki soft PL wrzucić do navi SW4-1/00. Poszukuje również mapy to dej navi. z tego co wyczytałem tylko high pasuje a z podanych wyżej linków nie mogę pobrać, próbowałem z chomika od berciu ale to jakaś lipa (puste linki). Może wrzucił by ktoś na torrenty? Kiedyś zmieniałem soft w mk3 i tam potrzebowałem klucz v17 (chyba). Czy w mk4 też tak jest?
Opublikowano
Czy może ktoś podać jak zrobić fotoradary w surowej płytce - nie mogę znaleść tego na forum a sam już zapomniałem gdzie jakie pliki się wgrywało
Opublikowano

Witam!

mam mk4 z czytnikem dvd soft v32 (e46) nagralem plytke z mapami w wersji High ale wywala mi komunikat ze w napędzie jest zła płyta. Moje pytanie brzmi czy jest możliwość że mój czytnik nie obsługuje plyt dual-layer czy cos mi się źle nagralo? Jeżeli to kwestia złego nagrania to proszę o jakiś szczegółowy tutorial np dla Imgburna.

Opublikowano

wiec sprawa wyglada tak:

czytnik mk4 dvd

soft orginal v32

robilem upgrade softu nagrywana plyta dvd, pozniej na takiej samej plycie nagralem mapy high 2011 i nie dzialaja, ta sama plyta u kolegi z polskim softem v32 dziala, wiec zastanawiam sie czy to wina softu, czy cos jest nie tak z czytnikiem?

Opublikowano
mialem to samo i podejrzewam ze twoj laser jest w gorszym stanie.i jak nagrywalem plyty z szybkoscia 4 x to tez mi w starszych czytnikach nieczyta a w czytnikach z 2007 ,2008 dziala wszystko bez problemu,ja zmnienilem nagrywarke i hula wszystko.
dominik Nowy Targ
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy orientujecie się kiedy wychodzi nowa wersja mapy HIGH dla MK4 ?

W chwili obecnej najnowsza to wersja 2011 ?