Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM WSZYSTKICH MAM PROBLEM W MOJEJ E60 530D NIE DZIAłAJA KLUCZYKI TO ZNACZY OTWIERANIE I ZAMYKANIE I TAK JAK BY COŚ BYłO Z MODUłEM KOMFORT BO RADIO TEŻ NIE ZAPAMIĘTUJE STACJI MOŻE MIAł KTOŚ PODOBNY PROBLEM POZDRAWIAM
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Nie jestem pewien czy dobrze myślę, ale powiem tak. Rozumiem że masz moduł komfortu czyli zamykanie i otwieranie auta bez kluczyka. Jeśli tak to w tej wersji są w kluczyku baterie. Może bateria jest do wymiany, a radio nie zapamiętuje stacji bo ustawienia są zapisywane w kluczyku (wieć jeśli padła bateria to nie będzie pamiętać stacji i nie bedziesz mógł zamykać i otwierać auta).

Jak masz instukcje do swojej buni to poczytaj warto :!: . Wymiana baterii też jest opisana.

PS. Z tego co pamietam to przy module komfortu sygnalizacja słabej bateri powinnać być widoczna na monitorze tym od nawigacji.

Pozdro :mrgreen:

Opublikowano
Nie będę zakładał nowego tematu tylko podepnę się pod ten: od paru dni zauważyłem że otwierając auto tak co trzeci raz nie do końca mi otwiera drzwi kierowcy tzn. całe auto otwarte a drzwi kierowcy zamknięte - bolec wysuwa się do połowy, dopiero jak nacisnę drugi raz to wychodzi cały i można otworzyć drzwi.Wie ktoś gdzie tkwi przyczyna i co z tym zrobić?