Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, pisalem do jedengo z forumowiczow na priv ale sie nie odezwal, poszukuje warsztatu zajmujacego sie bmw w gorzowie wlkp chodzi mi o sprawdzenie samochodu przed kupnem...

wiem ze jest jeden gosc szymaniak miedzy salonem kia i cos tam dzwonilem pod numer ktory byl w poscie i...caly czas wylaczony , a jak na chwile sie wlaczyl to nie odbieral po czym wylaczyl tel...nie wiem czy jest jakis urlop czy cos w kazdym razie brak odzewu,

z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam :)

Opublikowano

Powiem tak niema w Gorzowie nikogo kto by sie zajmowal tymi autami konkret.

Jest jeszcze jeden gosc na owocowej bodajze on sie tylko bmw zajmuje ma sprzet do tego tylko ze w domu ma warsztat slyszalem ze niezly ale tez onim slyszalem ze potrafi czesci podmienic i wcisnac ze jest do wymiany.

Jezeli chcesz zeby ci doradzil przy zakupie mysle ze sie bedzie nadawal idealnie.

Numer do niego mozesz sprobowac 601745881.

Ja poszukuje dobrego lakiernika moze znasz kogos?

[MOD EDIT] Tu masz temat warsztatowy: viewtopic.php?f=10&t=5726&start=90 zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.