Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Bardzo słabo działa mi pilot w kluczyku , czasem zadziała z odległości 10 m a czasem muszę wciskać (open) jak już stoję 0,5m od auta po kilka razy i dopiero po kilku różnych manewrach otwiera się, niestety mam tylko 1 kluczyk :-( co jest przyczyną tak słabo działającego pilota? baterie jeśli tak to jak je wymieniać?

Opublikowano
Z tego co mi wiadomo to w pilotach po lifcie nie ma baterii tylko aku. Ładuje się on w momencie włożenia kluczyka do stacyjki. Więc im więcej jeździsz tym lepiej naładowany jest pilot.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, potwierdzam słowa poprzednika, należy pojechać w dłuższą trasę bo w kluczyku jest akumulator i ładuje się on podczas jazdy. Jeżeli jeżdzisz na krótkich dystansach to może masz słabo naładowany. Spróbuj też drugim kluczykiem od kompletu i będziesz mia porównanie. Ja też muszę mocniej naciskać jak otwieram ale nie oczekuję że auto zareaguje z 10 piętra bloku czy zza biurka w pracy.

Wez dwa kluczyki i w trasę do dziewczyny :D

Życzę sukcesów.

Opublikowano
Witam, potwierdzam słowa poprzednika, należy pojechać w dłuższą trasę bo w kluczyku jest akumulator i ładuje się on podczas jazdy. Jeżeli jeżdzisz na krótkich dystansach to może masz słabo naładowany. Ja też muszę mocniej naciskać jak otwieram ale nie oczekuję że auto zareaguje z 10 piętra bloku czy zza biurka w pracy.

Wez kluczyk i w trasę do / z dziewczyną w plener :D. Czas miło upłynie i kluczyk przy okazji też podładujesz.

Pozdrawiam i życzę sukcesów.