Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem sie dowiedziec czy w każdej śiudemce e32 730i jak jest otwarta szyba przednia domyka się z kluczyka po włozeniu kluczyka do zamku i przekręcenia. Wiem ze na forum to piśżą ale nie mam czasu bardzo bym prosił o pomoc.

Pozdrawiam Norbert

Opublikowano
Sprubuj tak ja mam tak u siebie. A mianowicie.Jak masz otwartą szybe którą kolwiek wkładasz kluczyk do zamka przekręcasz na zamykanie i trzymasz tak auto się zamknie a po chwili powinny się domykać szyby. Za coś takiego jest odpowiedzialny moduł komfortu jeżeli go masz to tak to powinno działać jak opisałem. A jak będziesz otwierał auto to przekręć i przytrzymaj to powinny sie otwierać szyby ale wszystkie jeżeli wszystkie masz elektryczne. Pozdrawiam................. :)
Opublikowano
sprubuje i wszystkie mam szyby elektryczne razem z szyberdachem i lusterkami bo e32 tak mają :P
Opublikowano
Jeżeli masz szyberdach elektryczny to jak bedziesz zamykał drzwi pujdą szyby i po chwili powinien się zamykać i szyberdach jeżeli też bedzie otwarty. Sprubuj........................ :)
Opublikowano
Jeżeli masz kluczyk z dwoma przyciskami, tzn. po lifcie z września 92, to i z pilota te funkcje powinny działać. Przyciskasz okrągły przycisk i zamykają się drzwi, trzymasz dalej, czekasz chwilkę i domykają się szyby i dach...
Opublikowano
Sprubuj tak ja mam tak u siebie. A mianowicie.Jak masz otwartą szybe którą kolwiek wkładasz kluczyk do zamka przekręcasz na zamykanie i trzymasz tak auto się zamknie a po chwili powinny się domykać szyby. Za coś takiego jest odpowiedzialny moduł komfortu jeżeli go masz to tak to powinno działać jak opisałem. A jak będziesz otwierał auto to przekręć i przytrzymaj to powinny sie otwierać szyby ale wszystkie jeżeli wszystkie masz elektryczne. Pozdrawiam................. :)

no cóż z tym otwieraniem to chyba nie tak do końca , moduł komfortu mam , szyby, dach się zamykają i z klucza i z pilota ale nie otwierają np do wietrzenia pojazdu .

Pozdrawiam Kanap

Opublikowano
Kolego ale jak otwierasz. Sprubuj tak jak masz auto pozamykane wtedy albo z klucza albo z pilota otwórz i czekaj chwile. Może to działa jak otwierasz autko. A przy otwartym nic nie daje. Jeżeli nie otwiera to ten temat może poruszy ktoś inny kto ma siódemke..................... pozdrawiam :)