Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam potrzebuje pomocy. padła mi pompa i nie wiem co zrobić.

na allegro jest wiele pomp tylko ostatnie trzy cyfry tych pomp to przeważnie ...995. Moja ma oznaczenie 993. i tu moje pytanie czy te pompy (995) będą pasowały do mojego samochodu.

poza tym może mi coś doradzicie tzn. regeneracje sprawdzony szrot (warszawa i okolice)itp.

z góry dzięki za pomoc

Opublikowano
Jeśli chodzi o szroty,to zobacz na ul.Strażackiej,zwykle mają sporo gratów,choć nie spodziewaj się raczej,niskich cen-z lekka zdzierają.Kiedyś jak miałem jeszcze Poldka i szukałem tłumika końcowego-chcieli,za dość kiepską używkę,więcej niż dałem za nowy na giełdzie.A tak przy okazji-jeśli będziesz potrzebował jakieś nowe części-polecam sklep w Otwocku na ul.Kraszewskiego 21. tel:22 788-07-80 i 508-225-384.Mają naprawdę przystępne ceny,a i jechać do nich nie trzeba,bo za 10 złociszy,dowozili części,pod wskazany adres,na terenie Wawki.Parę żeczy u nich kupowałem i nie znalazłem nigdzie nic tańszego.