Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siemasz,ciekawe pytanie hm??? ale na moja glowe to jest jedno i to sama,chociarz ja mam swoja zarejestrowana jako M sport i widze ze ma inne elementy jak:siedzenia,kierownica i dzwignia biegow ze znaczkem M ,czarna podsufitka,dolne progi drzwiowe z napisem M Sport,a zewnatrz to tylko; felgi 18, inne spojlery bez odblaskow na tyle i przedni z duza siatka na dole,czarne trimy,listwa na bagazniku,moze o czyms zapomnialem ale wiem tylko ze w wersji M Sport ladniej wyglada ale za to jest drozsza;););)
The ultimate driving machine.....B.M.W///M SPORT
Opublikowano

jak msport to mpakiet :D jedno i to samo praktycznie... tylko niektorzy maja sama kierownice ze znaczkiem m i mowia ze maja juz mpakiet ;)

a prawda taka ze mpakiet to jest to co kolega wyzej napisal ;) jak ma to wszystko to jest to oryginalny mpakiet z fabryki a nie jakies dodatki w stylu M :)

Opublikowano
ja mam wszystko co kolega wyzej wymienil ale o ile dobrze mi sie wydaje na progach mam samo M bez sport, na lewarku tez nie mam bo moze dlatego, ze automat albo tez nie zwrocilem uwagi i jednak cos gdzies tam mam ze znaczkiem M :D