Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież w bagażniku jest miejsce na pełnowymiarowe koło. Jeżeli chcesz tam wsadzić butlę z LPG to z zapasówką może być problem. BMW nie dopuszcza do stosowania w E65 pełnowymiarowych felg stalowych, a co dopiero dojazdówek.

Pozdr.

Opublikowano
Przecież w bagażniku jest miejsce na pełnowymiarowe koło. Jeżeli chcesz tam wsadzić butlę z LPG to z zapasówką może być problem. BMW nie dopuszcza do stosowania w E65 pełnowymiarowych felg stalowych, a co dopiero dojazdówek.

Pozdr.

No spodziewałem się,że może być problem w tej klasie.Pytam dla kolegi, który ma własnie LPG w miejscu zapasu,a często jeździ w długie trasy

i ostatnio zniszczył oponę,a zapasu nie miał i stąd pomysł z dojazdówką :lol: Wnioski: Myślę,że albo zmiana butli na walec albo assistance.I nic więcej nie wymyślimy...Dzięki. :)

Opublikowano
Myślę,że albo zmiana butli na walec albo assistance.I nic więcej nie wymyślimy...Dzięki. :)

Ja myślę, że komplet dedykowanych do e65 opon typu "Run flat" załatwi sprawę. Po przebiciu można na nich jechać z prędkością 80km/h co najmniej 150km.

Pozdr.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Znajomy przejechal nad morze i z powrotem na kapciu ok 900km na run flatach i oponki przezyly.

Cos mu czujnik pokazywał ale stwierdzil ze chyba sie popsul bo nic nie czuje. :D

Who's got the key to my beema ? :D