Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Ponieważ mój NCS nie chce kodować nowszych roczników niż mój '98, wyczytałem na bmw-diag, że można zrobić aktualizację plików z "Progmana lub Ista" - zrobiłem to (z plików z rozpakowanego - ISTA-P_Daten_V37) ale pozmieniały się w Inpie raporty błędów na język niemiecki - czy jest jakaś możliwość aby wrócił język angielski ?? (ja z niemieckiego umiem tylko dzień dobry i dziękuję) ew, może jakieś inne pliki trzeba pozamieniać z odpowiednim językiem ??

fejsa mam od kolegi nerwus'a - wszystko śmiga po za tym kodowaniem - INPA instalator_9_0_7 - wersja 10_0_0_4 nie chce się zainstalować u mnie - wyskakuje brak pliku documents.lzh

ps. potrzebuję tylko kodować e46 i e39

będę wdzięczny za wszelką pomoc

Opublikowano

hhmmm

mialem ostatnio ten sam problem z ncs jest to problem z bibliotekami (DATEN) do danej grupy samochodow.

niektore brakujace pliki dostalem wraz z interfejsem ,dla przykladu nie moglem polaczyc e60,e61,e70,e71 ,zauwaz ze nie ma tych bibliotek a jak juz sa to okrojone. moj folder do e60 mial w oryginale 285 plikow po wgraniu nowych bibliotek ma 413...teraz lacze auto bez problemu!

chetnie sie podziele mam do e60-e61 e70-e71 e65

natomiast jak ktos ma biblioteki do seri 1 np e87 i do 3 e90 bylbym wdzieczny

Opublikowano

:arrow: krzysiek80r dzięki ale w tej paczce jest jeszcze mniej plików niż mam po zainstalowaniu NCS Expert

:arrow: seba6250 - w jakim języku masz raporty błędów w INPIE po zamianie tych plików u siebie ?

a teraz trochę inne pytanie w temacie: czy w Progmanie lub Ista jest rozróżnienie na język niemiecki i angielski ?

może wystarczy tylko podmienić z innej wersji językowej pliki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Właśnie ściągam ISTAP V37, ale nie widzę tam E90 i E87 :shock: , nie wiem skąd można pobrać te bibloteki

Ok, już doczytałem E90 bierze pliki z danych E89, ale E87 nie wiem

Opublikowano

no udalo sie ,mialem dzisjia 2006 e90 na moich bibliotekach nie szlo za cholere, wgralem te od piotrka i poszlo jak zloto:)

polskie menu wgrane:)

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no udalo sie ,mialem dzisjia 2006 e90 na moich bibliotekach nie szlo za cholere, wgralem te od piotrka i poszlo jak zloto:)

polskie menu wgrane:)

pozdrawiam

:cool2: polskie menu ? do czego ? mowa o Idrive ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no ba

professional:)

Z ciekawości bez szczegółów jak to się robi i skąd soft ( potrzebuje tylko w ramach info ) może być na priv

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Moze ktos sprawdzic linki do tych plików wyzej ? bo mi wywala ze sa usuniete lub cos tam. Pilnie potrzebuje do E60. moze ktos dobroduszny podesle mi na meila bialy2005@o2 lub wrzuci na jakis serwer.

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...