Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem:

1. centralny zamek przestał działać;

2. akumulator sprawny;

3. awaryjne otwieranie z klamką w górze przestało działać po kilku użyciach(guzik unosi lekko ale nie otwiera);

4. z kluczyka otwiera się tylko bagażnik, w którym butla zasłania worek na narty;

Ma ktoś jakiś nieniszczący patent na dostanie się do środka?

Bring More Women
Opublikowano
Miałem podobny problem , ale właczałem i wyłączałem pilotem centralny , chyba ze 20 razy i załapał . albo włóż kluczyk i zamykaj i otwieraj do skutku mi pomagało po kilku nastu próbach . Do tej pory mi się to zdarza . Przyczyny nie znam
Opublikowano
Dałem rade.Szyba z tyłu była delikatnie uchylona (fart). Kupiłem taka przyssawkę do przenoszenia szyb albo płytek, odciągnąłem nią trochę szybę, włożyłem wihajster i wyciagnąłem guzik. Przyczyną był obluzowany bezpiecznik pod kanapą z tyłu.
Bring More Women
Opublikowano
Hej, ale piszesz, że bez jaj, a ja mogę kluczykiem zamknąć i otworzyć auto, nawet jak nie mam w środku akumulatora, zupełnie mechanicznie. Dlatego się zdziwiłem, to znaczy, że u Ciebie jak zostawisz auto na światłach to na drugi dzień już nie wejdziesz, coś tu jest nie tak.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano

Jak Boga kocham nic o światłach nie pisałem :)

Zawsze otwieranie o jakim piszesz tez mi działało. Działało, działało az przestało....

Bring More Women
Opublikowano
To fakt . Kiedyś mogłem otworzyć z kluczyka ,teraz nie a dlaczego ? to może ktoś wie dlaczego tak się dzieje
Opublikowano
Witam, ja mam drugi kluczyk, który otwiera tylko drzwi mechanicznie. Kluczyk do otwierania centralnego zamka i zapalania auta nie jest w stanie otworzyć auta mechanicznie. Dzisiaj sprawdziłem. Wogóle mam cztery kluczyki, w tym jeden plastykowy jako wzór chyba.
pozdrawiam Bartek