Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów jako że od niedawna jestem posiadaczem BMW Z3 z silnikiem 1.9 140KM nie wszystko jeszcze o tym samochodzie wiem. A nie posiadam żadnej książki żeby doczytać to i owo o tym samochodzie.

Moje autko jest wyposażone między innymi w przednie światła przeciwmgielne ale niestety one po załączeniu nie działają :|

Doszedłem do tego że przyczyna tkwi najprawdopodobniej w braku przekaźnika na fotce poniżej oznaczyłem jego miejsce jako 1 tyle że nie wiem jakiego typu model zakupić przekaźnika ?

Może któryś z kolegów podpowie jaki przekaźnik mam kupić :)

http://i37.tinypic.com/243qg5s.jpg

A i jeszcze jedno pytanko może ktoś wie od czego jest to drugie wolne gniazdo przekaźnikowe ? a najlepiej przydała by się cała rozpiska skrzynki bezpiecznikowej :wink:

Jak już tak się rozpisałem to może ktoś mi podpowie od czego jest przycisk na pilocie kluczyka oznaczony symbolem żarówki ?

Pozdrawiam

Opublikowano
symbol żaróweczki na kluczyku jest odpowiedzialny za włączenie podświetlenia w kabinie tzw. "światełko". jeżeli przełącznik odpowiadający za włączenie oświetlenia w kabinie jest w pozycji z tego co pamiętam na maxa do przodu tj. w stronę maski i naciśniesz wspomniany przycisk w kluczyku - włączysz tymsamym oświetlenie wnętrza