Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Podczas odpalenia samochodu z klimatronika słychać było takie dziwne piszczenie jakby coś obcierało jednak po chwili to ustało. Od tego momentu nie mam nawiewu w samochodzie, kompletnie nic nawet na max. Czytałem że może to być jeż. Proszę o jakieś rady.
Opublikowano
Hmm, nie wygląda mi to na jeża. U mnie objawy jeża były takie, że nie miałem wpływu na regulację nawiewem. Na wyłączonym silniku z wyłączonym zapłonem czasem włączał się nawiew nawet gdy auto było zamknięte.
Opublikowano

Ja mialem jeza! Objawy takie ze po odpaleniu auta nie mialem nawiewu chociaz moglem sterowac jego moca :)

Poczytalem troszke na forum i postapilem dokladnie jak bylo napisane. Jez dziala bez zarzutow od 3 miesiecy :D

Opublikowano
To na pewno jez. Ja ni z gruchy ni z pietruchy ;) odpalam auto i tu nic. :? a sterowac moca normalnie moglem. Polecam regenaracje jeza :wink: to dziala
Opublikowano
To na pewno jez. Ja ni z gruchy ni z pietruchy ;) odpalam auto i tu nic. :? a sterowac moca normalnie moglem. Polecam regenaracje jeza :wink: to dziala

za dużo pieprzenia chyba z tą regeneracją jest ;) a i nie wiadomo na ile to starczy