Skocz do zawartości

318i-Schemat instalacji szyberdachu w e46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na początku oczywiście

WITAM wszystkich jest to mój pierwszy post na Forum.Woj.Lubelskie

Nie dawno zakupiłem E46 2001 rocznik. Właściciel powiedział ze nie działa szyberdach ale nie wiedział dlaczego.Po dostaniu się do silnika okazało się ze nie ma wogole instalacji do niego( no chyba ze ktoś odłączył ale nie widać nigdzie kabli).Szukałem na forum ale nic nie znalazłem.

Stad moja prośba posiada ktoś schemat podłączenia???

Edytowane przez ULOK
Opublikowano
Nikt nic nie wie na ten temat? może chociaż gdzie to powinno być podłączone? lub gdzie szukać kabli?
Opublikowano

Chyba będzie problem ze znalezieniem odpowiedniego schematu. Znalazłem coś takiego

http://www.ziomal.itl.pl/download/schematy_elek.php

ale tam są modele sprzed roku 1998, czyli w zasadzie od e36 w dół. Mimo to proponuję poszukać zbliżonego modelu, zwłaszcza że nie masz wyprowadzonego zasilania. Być może , że ktoś się przymierzyło do zamiany ręcznego otwierania na elektryczny, ale nie znalazł elektryki.

Z drugiej strony, raczej powinna być wyprowadzona kostka "na zapas", poszukaj dobrze.

A wszystko to przez REKINA ;-)