Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=3185946603

Nowe lampy black line :duh:

Lampy są w stanie -NOWE- pochodzą z pojazdu który stał w salonie BMW do czasu sprzedaży.

Dodam iż to lampy z przed LCI, stan na allegro również Nowe.

Napisałem do właściciela żeby trochę spuścił to może kupie :D

205 1.9d 64km-> Q5 3.0D 240km -> Passat B4 1.9TDI 90km -> e90 320d 163km <- klik & I3s 2018 | Niezła fala..

http://www.motostat.pl/user_images/55143/icon5.png i spada... chyba uczę się jeździć eco..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zastanawia mnie ostatnio jedna czy wszyscy co kupuja sa zdrowi?nikt nie wklejl jeszcze linka z dobrego i drozszego auta ,wszyscy tylko tanie i okazje !

W zyciu nie ma okazji i przypadkow :twisted:

Opublikowano
Zastanawia mnie ostatnio jedna czy wszyscy co kupuja sa zdrowi?nikt nie wklejl jeszcze linka z dobrego i drozszego auta ,wszyscy tylko tanie i okazje !

Święte słowa....

Opublikowano

przecież ja wkleiłem link do jedynki za ponad 50tysi, stoi w komisie za 53.900, namierzyłem bezpośrednio właścicielkę, ta mówi, że w ASO wycenili jej autko na 52tys, ja jej oferowałem 48tys od ręki, gdyż auto oglądałem, miała dać odp do końca tego tygodnia, ale nie odezwała się...

Opublikowano

Witam. Co sadzicie o tej jedynce?

http://bodzio_auto.otomoto.pl/bmw-118-super-stan-C28082699.html

Dodam ze cena jest dużo niższa dla mnie dodatkowo maja być felgi aluminiowe z oponami. Auto ma przejechane 150 tys. 1 właściciel wcześniej. Może nie jest za bogato wyposażone ale jest PEWNE. Zastanawiają mnie tylko lampy tylne ponieważ lewa jest w jednym miejscu przyciemniona a prawa nie. Nie znam się jeszcze aż tak, dopiero wchodzę w temat bmw dlatego proszę o opinie.

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

P.S Nr Vin jeśli byłby przydatny w odczytaniu historii auta

WBAUD71000P219042

Opublikowano

Chciałbym kupić BMW E87 rocznik 2005-2007 posiadam kwotę 26000 - 29000 czy jestem w stanie coś za ta kwotę kupić i pojeżdzić bez dokładania , zdecydowałem się na silnik 1,6 benzyna , do tej pory jezdziłem audi A3 1.9TDI puściła turbina i rozwaliło silnik , powiedziałem sobie dosyć turbin !!

Wszyscy odradzają co zna BMW bo bedziesz miał wydatek , mówią kup polo , albo fabie , ale ja chcę BMW , czy to naprawdę takie drogie auto jakie mnie czekają ceny naprawach , czy często się psują ? jak przebieg juz np 160 000 to co trzeba koniecznie wymienić przy zakupie takiego auta , chodzi mi po głowie np : link:

http://allegro.pl/bmw-116i-2005r-navi-perfekcyjna-z-niemiec-i3186889651.html

i

http://allegro.pl/bmw-e87-116i-2007r-lift-z-niemiec-alus-piekna-i3188429607.html

czy jaku kupie tego typu auto z autentycznym przebiegiem to jest szansa bez dodatkowych środków parę lat pochodzi ?

Pozdrawiam

Opublikowano
Do kolegi malymat i innych użytkowników, którzy zarejestrowali się tu na naszym forum z takim pytaniem... w tej cenie jak podaje kolega, taki rocznik i jeszcze do tego z takimi wymaganiami co do przebiegu i wyposażenia to niestety ale muszę rozczarować... w tej cenie jedynie kupicie auto po wypadku lub z ukrytą wadą ewentualnie z szeregiem zaniedbań, które będą ciężkie i drogie w wyprowadzeniu :!: za dobre BMW E87 czy też inne trzeba swoje zapłacić :!: Wiele razy było już to pisane na tym forum, że ciężko jest kupić w dobrym stanie z dobrym wyposażeniem auto za małą kasę bo jak ktoś wie czym jeździ i ma pewne auto to nie sprzeda je za bezcen nawet jak musi je sprzedać, naprawdę zrozumcie proszę, że nikt w dzisiejszych czasach nikomu nie robi prezentów :duh: (nawet w rodzinie :mrgreen: ) Jak widzę te ogłoszenia co podsyłacie to mi się nóż w kieszeni otwiera a przed oczami mi się ukazuje całą litania co trzeba będzie w tym aucie zrobić :mad2: Dlatego jak ktoś kupi takie auto to może powiedzieć że BMW to skrót będziesz miał wydatki... ja k się kupi dobre auto z dobrych rąk to prócz części eksploatacyjnych trzeba lać paliwo i dbać o auto no i czerpać radość z jazdy a ta jest naprawdę duża :8)

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano

no ale ten np pierwszy link http://allegro.pl/bmw-116i-2005r-navi-perfekcyjna-z-niemiec-i3186889651.html

to rocznik koniec 2004 . 27400 plus opłaty to prawie 30 000 rocznik w dowodzie 2004 to co że grudzień 28 . czy to jest aż taka okazja ?

przebieg niby 160 000 , wizualnie śliczna , środek widać na foto super .

Czyli jak to ojciec mówi jak masz ok 30 000 to kup polo , albo fabie , w końcu to nie jest rocznik 99 , mam kolegów co użytkują BMW z roku 1999 ,2001 , 2003 , jakieś piątki lub trójki , i jezdzą jakoś . Czyli BMW jest tylko dla bardzo bogatych ludzi nawet model 1 , nie szukam limuzyny 7 , 5 , ale 1 dla 2 osób , tak naprawdę to namawiam ojca na te auto , rocznie robi jakieś 5 tyś km , jezdził do tej pory A3 1.9 tdi rocznik 1999 , puściła turbina i po silniku .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no nie tak z glowy znajomy wymienial juz dwa razy ,dotego rozrzad mu przeskoczyl da razy jest na minusie juz ponad 2tys i chce sprzedac ta skarbonke...
Opublikowano
właśnie chciałem się dowiedzieć o tej wadliwości ,jeśli chodzi o napinacz za 150 zł to przecież małe piwo , zmieniam i po sprawie ,tak? czy potem to i to i tak naprawdę musisz jeszcze włożyć 3 tyś . czy jak sprawdzam po nr vin to jest pewna informacja ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wiecie co robcie co chcececie ,jest to juz napisane ,pogrzebac troche !!

Najlepiej poszukaj jeszce wozu tak maks do 23tys kup ,a wtedy bedziez czesto tu pisac i bedziesz obcykany na forum ,bedziesz sie bardzo dobrze poruszac wiedzial gdzie sa jakie dzialy i wogole :norty:

Jedynie sprawy lakiernicze bedziesz musial u siebie w regionie ogarnac :norty:

A jak chcesz bez turbiny kup sa cos z lat 90!!albo rower tam tez nie ma turbiny i zdrowy jest :cool2:

Rece mi opadaja :duh:

Opublikowano
póki nie pojedziesz i nie sprawdzisz faktycznego stanu tej sztuki to nikt Ci tutaj nie powie czy jest on warty kupna, każdy silnik ma jakieś swoje bolączki, jeśli chodzi o model 116i przed FL to ten nieszczęsny napinacz oraz mała dynamika jazdy w porównaniu do np. 118i ale na miasto spokojnie wystarczy a i w trasie sobie poradzi. Spalanie po mieście w moim przypadku ok. 9L-10L w trasie ok. 7,5-8L.
Opublikowano

chodzi o to że nie chce polo i fabi ,marzenie BMW , budżet ok 30 000 tyś , nie porywam sie na 3 lub 5 , z tego co czytam to za tą kwotę szrot , ojciec poruszał się do tej pory Audi A3 rocznik 1999 , zmieniał tylko oleje i klocki hamulcowe , czasem jakaś końcówka drążka , takie normalne usterki , jezdził 5 lat , umowa z 2008 roku kupna za 19 000 zł , nie okładał , ani zł w jakieś nie potrzebne naprawy . Teraz zamierza kupić auto za około 30 000 i będzie to szrot , skarbonka ?

czy ma kupić audi?

Opublikowano

a i dla tego co mu ręce opadają , tak jestem tu na forum żeby poszukać ,porady ,pomocy , cenię sobie bardzo Twoje opinie i uwagi . i liczę na fachową pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano
kolego chodzi o to ze bardzo ciężko znaleźć jedynkę w dobrym stanie, jeśli twój budżet to około 30tys to szukaj 116i z początku produkcji raczej z biednym wyposażeniem, oczywiście nie będzie to łatwym zadaniem, ja swojej szukałem prawie 4 miesiące, może jakiś kolega z forum chce sprzedać swoja sztukę.