Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bmw e36 1.6 1992 auto nie chce mi odpalic rozrusznik kreci ale nie odpali. Auto mi zgaslo podczas jazdy tzn przestalo na pedal gazu reagowac jakby go woogole nie bylo, przejechalo 800 m tylko na biegu bez gazu i sprzegla i zgaslo i nie chce sie odpalic, sadze ze to problem z dostawa paliwa jest do silnika. Pompe paliwa juz sprawdzilem i chodzi, ma odpowiednienie cisnienie i wydajnosc. jaka moze byc inna przeszkoda lub jesli ktos ma inne pomysly prosze o rade.

Wczesniejszym objawem ze ocs jest nei tak bylo ze auto od 2 tygodni odpalalem w taki sposob ze musialem z 7 sekund go na rozruszniku trzymac czyli 2 stopniu kluczyka by odpalil.

mozliwe jest to ze to filtr jest zapchany tak ze nic nie chce puscic, gdyz ja go nei wymeinialem a wczesniejszy wlasciciel tez nie wiem kiedy to mogl zrobic.oraz gdzie taki filtr moze sie znajdowac. Prosze o pomoc i rady oraz ewentualnie inne pomysly co do usterek.

Poprawiłem tytuł! Proszę się zapoznać z formatem tytułowania wątków właściwym dla działu E36 albo następny Twój temat zamknę, a Tobie dam ostrzeżenie. mod

Opublikowano
a jest to mozliwe ze zapchany filtr to spowodowal i nie puszcza paliwa, bo pompa pompuje i napewno caly czas bo ja na krotko naa 4 minuty podpiolem i caly czas chodzi a w aucie podpieta rowneiz chodzi.