Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy wystepuje sama sworznia wahacza przod czy trzeba kupic caly wahacz?

jezeli mozna kupic sama sworznie to jaki jest jej nr czesci bo http://bmwfans.info/parts/catalog/Z3/Coupe/Europe/Z3_M3.2-S50/LHD/N/1998/august/browse/front_axle/front_axle_support_wishbone_stabilizer/ tu jej nie ma :(

dodam ze to troche pilne bo potrzebowal bym juz jutro rano zamowic sworznie jezeli wystepuje sama

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
czy wystepuje sama sworznia wahacza przod czy trzeba kupic caly wahacz?

jezeli mozna kupic sama sworznie to jaki jest jej nr czesci bo http://bmwfans.info/parts/catalog/Z3/Coupe/Europe/Z3_M3.2-S50/LHD/N/1998/august/browse/front_axle/front_axle_support_wishbone_stabilizer/ tu jej nie ma :(

dodam ze to troche pilne bo potrzebowal bym juz jutro rano zamowic sworznie jezeli wystepuje sama

W wahaczu ze zwyklej E36 sworznie sa wymienne. Ja u siebie wymienialem caly komplet sworzni , a sam odlew wahacza mam orginal Lemforder BMW, sworznie dalem Meyle.

Mysle ze wahacz z z3m rozni sie tylko wymiarami odlewu wahacza oraz pewnie katami obsadzenia sworznii - pewnie jest to o tyle zmienione zeby kat wyprzedzenia sworznia zwrotnicy byl niego wiekszy, tak samo jak negatyw. Same sworznie mysle (ale nie jestem tego pewien) ze sa takie same jak w zwyklej E36.

A na M-forum ludki nie wiedza ??

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

sworzen wahacza wewnetrzny BM-BJ-4345

sworzen wahacza zewnetrzny BM-BJ-4346

To sa akurat nr mooga ale w kazdej hurtowni z czesciami ci to bez problemu zkrosuja. Wania wysylalem ci kiedys link do katalogu foty gdzie mozna poprzegladac sporo czesci a ty widze nic nie wyniosles z tej lekcji :nienie: