Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem specjalistą w dziedzinie tłumików i w związku z tym mam pytanie .Czy taki tłumik będzie pasował do E36 325i ?

http://tuningo.net/index.php?11&backPID=11&tt_products=11

Jeśli ktoś miał produkt tej firmy niech się wypowie .Aha nie proszę o opinie związane z wyglądem tylko o możliwości techniczne montażu .

Opublikowano
Wszystko ładnie i pięknie ale zwróć uwagę że wejście tego tłumika jest pojedyńcze, a u Ciebie w aucie powinno być podwójne. Jeżeli masz kupować nowy choćby takiego typu, to niech będzie właściwy.
Opublikowano
Wszystko ładnie i pięknie ale zwróć uwagę że wejście tego tłumika jest pojedyńcze, a u Ciebie w aucie powinno być podwójne. Jeżeli masz kupować nowy choćby takiego typu, to niech będzie właściwy.

Jeśli chodzi o wejścia to wiem .Bardziej istotne parametry to długość,szerokość , średnica wlotu . obecny tłumik jest nieco inny rury we wlocie wchodzą na stałe nie ma możliwości zdjęci go w ten sposób aby zdemontować jego końcową cześć .Czyli będę potrzebował kolejna jego część : rury wychodzące z wlotów .