Skocz do zawartości

4.4 vanos przepływomierz,gdy odepne to inne auto.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co to jest ,że gdy wypne przepływomierz to auto zapierdziela okrutnie,testowalem inne uzywane i albo gasnie albo mól.Bez przeplywki chodzi jak szatan.
Opublikowano
Czy napewno masz oryginalną przepływkę - tj. o nr 0 280 217 814. Po drugie jak ja kupiłem swoją 535 to miał uszkodzony przepływomierz a handlarze by jako tako chodził przecieli przy przepływce w kostce pod gumką dwa zewnętrzne kable. Może u cie też coś nie łączy lub celowo jest rozłączone....
Opublikowano

Przeplywka łaczy,bo jak odepne to obroty spadają,gdy odepnw silnik sie ustawi i zapierdziela,testowalem na drygiej uzywce to bez klimy gasnie chodzi dobrze,na trzeciej mol jeszcze wiekszy,na czwartej nowej podrubie moc jest ale szarpie.A tak wogule to ma humory czasami muli,az go pusci i wyrwie.

Podobno te motory moga pracowac bez przeplywki,podobno moga ja ominac?

dziwi mnie dlaczego bez przeplywki tak dobrze rwie,lepiej niz na jakiejkolwiek z pieciu ktore testowalem,przecierz to nie logiczne?

Na swojej org,tej co muli i co raz zlapie blad zrobilem tzw.dziurke,po nastaewieniu sie parametrow chodzi lepiej,ale to jeszcze nie to.