Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce założyć gaz do swoje bemki. Tylko nie wiem jaka instalacje. Dzwoniłem po kliku gazownikach i proponują mi następujące instalacje:

AGIS 2250zl

BRC Sequent 24 2400-2500 zł

Stag 300+ 2300 zł

Co do cen to różnica już nie wielka. Chce założyć dobra instalacje co by nie było żadnych problemów.

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja mam stag300-4 Plus , wielu tu i na innych forach twierdzą ze do kompletu dają czerwone valteki i nie zdawają egzaminu :( i chyba sie mylą bo mi autko pracjuje "malina" za instalacje z wlewem gazu w klapce paliwa zapłaciłem 2.600 zł

E46 2000 r

1.8i

Steptronic

Full Opcja

ślicznotka :)

Opublikowano
ale z lepszymi wtryskami np. Magic Jet

Własnie o tym pisałem :) ja mam czerwone valteki i jest OK ,moze mam szczescie :)

E46 2000 r

1.8i

Steptronic

Full Opcja

Opublikowano

BRC lub STAG lub KME + jak wyżej napisane dobre wtryski

Sam mam e36 1,6 z 92r, instalacja zakładana w 2007 roku, KME Diego + czerwone valteki + reduktor silver KME

Z czerwonymi valtekami jedyny problem jaki miałem to szarpnięcie przy przełączaniu się na gaz, zamontowałem podgrzewacz za 60zł i bezproblemowo.

W dzisiejszych czasach są takie sterowniki gazowe, gdzie wtryskiwacze same się podgrzewają, gaz automatycznie się adaptuje do mapy benzyny biorąc pod uwagę czynniki zewnętrzne.

Opublikowano
Ja mam stag300-4 Plus , wielu tu i na innych forach twierdzą ze do kompletu dają czerwone valteki i nie zdawają egzaminu :( i chyba sie mylą bo mi autko pracjuje "malina" za instalacje z wlewem gazu w klapce paliwa zapłaciłem 2.600 zł

Kurde ale u Was zdzierają,że szok. U nas za taką instalację biorą ok 1800zł na VALTEKACH a na MAGIC JET 2000-2300

Opublikowano

Kurde ale u Was zdzierają,że szok. U nas za taką instalację biorą ok 1800zł na VALTEKACH a na MAGIC JET 2000-2300

Moze i zdzieraja kto wie :( ale mam 2 lata gwarancji na wszystko tak ze o nic sie nie martwie

E46 2000 r

1.8i

Steptronic

Full Opcja