Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To oryginalne felgi BMW, przod powinien miec wlasnie 18x8.0 ET34, a tyl 18x8.5 ET37. Nie kupuj tylko 4 przodow. Sprawdz tez czy te felgi nie maja pekniec, lub czy nie byly naprawiane, oryginalne felgi 18"-19" z modeli E9x, E6x maja problem z wytrzymaloscia.

Zobacz tez nasze felgi na http://www.vermilion.pl , mamy nowe, objete gwarancja 18" (a takze 19" i 20") za podobne pieniadze.

Opublikowano
rozmawiałem dziś z kimś z waszej firmy i powiedział że postara się poszukać jakiś fajnych felg dla mnie (chodzi mi o 17), czarny mat lub grafit. A te felgi przesłałem poglądowo bo facet 90 proc felg ma malowanych i naprawianych. :D :D . No i jest z Poznania
Opublikowano
rozmawiałem dziś z kimś z waszej firmy i powiedział że postara się poszukać jakiś fajnych felg dla mnie (chodzi mi o 17), czarny mat lub grafit.

Dziwne, nic o tym nie wiem, poza tym nie mamy 17" (tylko 18" wzwyz). Moze rozmawiales z ktoryms z naszych dealerow (ich oferte mozna znalezc np. na allegro)?