Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakiś czas temu nabyłem kompletny zestaw PDC. Chciałbym w moim autku ( 330CD z 2003 ) zamontować ten zestaw . Kupiłem już zderzak m-pakietowy z otworami na czujki. I teraz pytanie.

Czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie mogę znaleść jakąś instrukcje gdzie co powinienem wpiąć aby wszystko działało? W skład zestawu wchodziła orginalna wiązka z kostkami wiec wszystko powinno być plug&drive . Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

No proszę państwa nikt nigdy nie podłączał PDC. Dla podpowiedzi link gdzie jest instrukcja gdzie powinienem się teoretycznie podłączyć. Jednakże nic z tego nie rozumiem. Instaluję wersję bez haka. Z wiązką doszedłem do kokpitu przy pasażeru może ktoś ma pomysł co gdzie powinienem wpiąć?? Link do instrukcji http://www.tmk.com/transient/3381en.pdf

Jak by mi ktoś pomógł to obczaić to porobiłbym zdięcia i zostało by coś dla potomnych.

Pozdro