Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam:) Moje gumki w pilocie wymagaja wymiany bo sa juz bardzo wytarte.....a przycisk od zamykania jest wcisniety troche do srodka...i zeby zamknac trzeba glebiej wcisnac i go wyczuc...moze to glupio brzmi ale jak ma zamnknac auto np jakis moj znajomy to jest problem heh widzialem ze na allegro mozna kupic same gumki...Bylem u kolesia co dorabia klucze i ma taki pilot z kluczykiem i mowi ze moze mi przelozyc za 200 zl i bd mial nowy pilot i kluczyk dorobiony....i ze radzi tych gumek nie wyciagac bo tam jest cos poklejone i latwo mozna uszkodzic imobilajzer...Niewiem czy facet chce zeby po prostu zarobil czy tak jest naprawde,wymianial ktos z was te gumki ?...Z gory dzieki za odpowiedz :wink: pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Facet gada bzdury, chce cie naciągnąć, wiele osob kupiło nowe gumki i je wymieniało.
Opublikowano
parę dni temu wymieniałem gumke i bez żadnego ale poszło. teraz działa delikatnie i nie musze mocno gnieść żeby otworzyć/zamknąć bunie. kupuj śmiało i nie słuchaj bzdór.
Opublikowano
Możesz wszystko sam wymienic i zrobic ja swoje obydwa kluczyki całe rozebrałem i wszystko chodzi, poprostu wyjmujesz starą gumke i dajesz nowa i tyle.