Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł na stworzenie takiego auta:

Baza: BMW E31-oczywiście w pełni odrestaurowane

Silnik: 3.0 D z modelu E60 wraz ze skrzynią biegów, oczywiście podrasowany by autko osiągami nie odbiegało od normalnej 850'tki

co myślicie o takim projekcie, czy nie jest to profanacja tego modelu?? Mam jeszcze jedno pytanie, czy ktoś zna jakąś firme która podjeła by się takiego SWAP'A.

Opublikowano
dla mnie kazdy diesel w E31 to juz profanacja modelu, ale kazdy ma swoj gust.
Opublikowano

Opcja dosc ciekawa ale wybralbym silnik M57 i naped 4X4 z IX jesli koniecznie ma byc diesel ale osobiscie to szedł bym w silnik M70 i glowice 48 zaworowa lub w silniki seri S S62 lub moim zdaniem najciekawsza opcja S38

Niechce cie martwic ale za taki projekt to lekko wyjdzie 10tys zl za robocizne z remontem budy za 15 plus material bym ogarnal

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Co do kosztów to jestem świadomy, że tyle może wynieść. Mam firmę w której moge sam odnowić wnętrze i blachy, wiec to bedzie moje zajęcie. Potrzebuję namiary na jakąś firmę która podjeła by się takiego SWAP'a, będę bardzo wdzięczny za taką informacje :)
Opublikowano
Obecnie to polece PUZa albo RC car power Jeszcze miesiac temu sam bym chetnie ogarnał :D

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D