Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam pytanie, wiem że było już wiele wątków na temat tarcz i klocków na przód, jednak nigdzie nie widzę rozmowy o hamulcach firmy bosch. Co o nich myślicie! Jakieś opinię? Ktoś ma takie założone? Bosch jest dobra firma jak każdy wie, ale jak wygląda sprawa z hamulcami? Na allegro komplet tarcze i klocki na przód można już kupić za około 350 zł. Czy lepiej dołożyć stowe i za 450 kupić komplet ate power disc? A może jakieś inne propozycje? Moc to tylko 136 koni, żadnego chipa narazie nie planuje więc nie muszą być z najwyżej półki. Normalną jazda codzienna po mieście, czasem trasa 350 km z czego 300 autostrada. Co myślicie o tym Boschu? A jeszcze jedno szczęki do ręcznego na tył to warto kupować jakieś drogie czy zwykle tanie zamienniki wystarcza? Pzdr
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

kup spokojnie bosch, ja bym ate nie kupił bo tylko słyszę, że się wyginają

osobiście polecam komplet firmy zimmermann, poszukaj na necie zestawy, cena przystępna