Skocz do zawartości

Warsztaty godne polecenia w Gdańsku !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich ponownie. 2 miesiace temu przeprowadziłem sie z Radomia do Gdańska i dopiero poznaje to miasto. Czy ktoś może mi podsunąć parę adresów lub numerów telefonów godnych polecenia i sprawdzonych warsztatów dla mojej E34 525i ? Niekoniecznie muszą to byc profesjonalne serwisy itp. z doswiadczenia wiem ,że czasem można znalezć zapaleńców specjalizujących się w konkretnych markach a prowadzących własne małe zakladziki, które w niczym nie ustepują profesjonalnym ( a napewno są o wiele tańsze). Z góry dziękuję za wszystkie namiary. Pozdrawiam.
Opublikowano
przed napisaniem sprawdziłem dokładnie to co ty mi teraz napisałeś ( ten link) lecz tam sa podane tylko adresy 3 warsztatów i to żaden z nich nie znajduje się w Gdańsku ( są w Gdyni , Wejherowie). Dlatego poruszyłem ten temat jeszcze raz z nadzieją troszke szerszych odpowiedzi ( w takim duzym miescie jak Gdańsk tez napewno jest kilka osób, które sie na tym bardzo dobrze znają). Pozdrawiam.