Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam e60 i mam taki problem. Bmw czasami nie chce zapalać... Akumulator jest prawie nowy więc jego wykluczam. Jak się przekręci kluczyk słychać tylko tak jakby syczenie i nic więcej. Wiecie co może być przyczyną? Mechanicy mówili mi że może nie zawsze czyta immobiliser.

Opublikowano
to syczenie to pewnie praca pompy a czy słychać w ogóle rozrusznik albo załączanie sie elektromagnesu na rozruszniku?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Jak przekręcę kluczyk słychać taki elektroniczny syk cały czas. Jak dopiero przełączę kluczyk w pozycje off to syczenie ustępuje. Jest to strasznie dziwne i wkurzające bo czasami odpala idealnie a czasami 5min nie mogę jej odpalić.
Opublikowano
czy rozrusznik kręci wtedy czy tylko ten dziwny dzwięk?

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Rozrusznik nie kręci, tylko ten dziwny dźwięk. A o te płytki nie wiem o co chodzi :|. Już sam nie wiem. Akumulator?
Opublikowano
jeśli nie kreci rozrusznik to nic dziwnego, ze nie zapala. Moim zdaniem to jakiś problem elektryczny, w pierwszej kolejności sprawdzić rozrusznik czy prad w chwili rozruchu jest podawany i czemu rozrusznik nie działa

Opublikowano
Rozrusznik nie kręci, tylko ten dziwny dźwięk. A o te płytki nie wiem o co chodzi :|. Już sam nie wiem. Akumulator?

Chodzi o to ze ten dzwiek moze byc spowodowany krecacac sie plytka w napedzie DVD. U mnie zawsze po przekreceniu kluczyka Navi czyta plytke wydajac przy tym rozna dzwieki. Jak kazdy naped. To oczywiscie nie ma nic wspolnego z zapalaniem, lub nie.