Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mama małe pytanko odnośnie tego ze zawsze chciałem mieć 7 w manualu i moje pytanie brzmi co by było lepsze no i czy dało by to rade a mianowicie kupic 725 bo niektóre modele miały matowana manualna skrzynie wrzucic tam slnik 3 litrowy i manualna skrzynke przy okazji. Wiem ze zaraz znajdzie się paru takich co powiedzą ze to się nie opłaca ze to bez sensu ze poto montowany jest automat aby mieć 2 ręce na kierownicy i takie tam. Przyjmę każda wasza opinie i wskazówki.
Opublikowano

Duzo pracy Cie czeka przy zamianie skrzyni.

Sam sie przymierzalem gdy mi padl automat w mojej e39.Szczerze-zrezygnowalem.

Potrzeba skrzynie,wal napedowy,mechanizm zmiany biegow,konsole srodkowa,sprzeglo,serwo sprzegla,pedaly i pewnie cala mase innych dupereli.Nie jestem pewien co do dyfra,czy przelorzenie bedzie ok.

Po takim zabiegu raczej napewno wywali kontrolke skrzyni na tablicy-z tym tez trzeba sobie poradzic.

Wedlug mnie pomysl nie tyle nie oplacalny co zbyt pracochlonny.Trzeba wywalic pol auta zeby to zrobic.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
A jak bym naprzykład do 725 z manualna skrzynią poprostu dał silnik 3.0 i jakas manualna skrzynke do tego i teraz pytanie czy wiekszy silnik by sie zmiesci bez wiekszego przerabiania jak i równiez skrzynia.
Opublikowano
Kombinujesz.Nie prosciej kupic 730 w manualu?

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU