Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.Panowie co sądzicie o poszerzanych nadkolach?mi to sie tak za bardzo nie podoba bo wole orginał..ciekaw jest opini na ten temat.z góry dzięki za odp

Poprawiłem tytuł! Proszę się zapoznać z formatem tytułowania wątków i przestrzegać! Zachęcam do lektury regulaminu. Następnym razem będzie ostrzeżenie! mattiss

Opublikowano

Jak zrobione z głowa to czemu nie :cool2:

Pozatym w 1,8 to fakt kiczowato wygląda, ale są ludzie ktorzy uturbiają swoje autka i majac już ok 500 koni, opona też musi miec zacny rozmiar :wink:

Mi się to niepodoba ogólnie ale gdy podyktowane jest Mechanicznymi modyfikacjami w walce o lepsze osiągi,

JESTEM ZA :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ludzie poszerzają bo mają potrzebę, sporo GS'ów ma poszerzane nadkola bo inaczej koła by nie weszły, dwa że wg polskiego prawa nie mogą wystawać poza obrys auta

tak samo jak ktoś robi z e36 potwora mocy to wkłada szersze laczki żeby móc tą moc przenieść efektywnie na asfalt i wtedy też się poszerza nadkola

nieważne czy to ma wyglądać, jeździc czy jedno i drugie - jak jest potrzeba to się poszerza

jak chcesz sobie poszerzyć nadkola po to żeby jeździć na seryjnych kołach to wg mnie to jest WT :D

tyle ode mnie