Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam nie wiedziałem gdzie umieści ten temat wiec pisze tutaj.Potrzebuje jakiś kontakt z użytkownikiem flash najlepiej nr telefonu lub meila wysłałem mu ponad trzy tygodnie temu pewną rzecz i jak do tej pory nie moge z nim złapac kontaktu aby dowiedziec się jak sprawy mają sie dalej.Pisze prywatne wiadomości ale żadnego odzewu.Jak ktoś by miał do niego jakiś kontakt to bardzo bym prosił o info na pw
Opublikowano

ponawiam temat

Wysłałem do tego pana obc w celu zaprogramowania wraz z pieniązkami ostatni raz pisał do mnie na PW 20 czerwca ze wysyła paczke po niedzieli, i jak do tej pory przesyłka nie dotarła. Od 20 czerwca pisałem do niego kilkakrotnie jednak zero odzewu.

Bardzo bym prosił jezeli ktoś ma chociaż meila do tego użytkownika o info na PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie znowu ponawiam temat poradźcie co mam zrobic przecież to można nazwac oszustwem lub wyłudzeniem umawiam sie z mim po przez piasnie na PW ze wysyłam pieniążki za usługe plus koszta przesyłki.Fakt ze nie są to wielkie pieniądze bo około 50 zł ale paru takich jak ja i zbiera sie jakaś tam kwota. Koleś pisze ostatni raz 20 czerwca ze wysyła zaprogramowane OBC i od tamtej pory zero odzewu ani przesyłki.Pisałem do niego kilkanaście razy na PW ale nie otrzymałem żadnie odpowiedzi.Mam tylko jego imie i nazwisko oraz adres zamieszkania,przecież nie będe z taką pierdołą szedł na policje i zgłaszał oszustwa.Jak dla mnie facet zachowuje sie troche niepoważnie.Dodam jeszcze ze ten użytkownik wykonywał juz kiedyś dla mnie podobną usługe i nie było z nim żadnego problemu.Nie wiem co mogło sie stac ze tak długo to trwa a bedzie to juz ponad dwa miesiące o kiedy wysłałem mu OBC.

Panowie poradźcie co mam zrobic

Opublikowano
Fakt ze nie są to wielkie pieniądze bo około 50 zł ale paru takich jak ja i zbiera sie jakaś tam kwota. Mam tylko jego imie i nazwisko oraz adres zamieszkania,przecież nie będe z taką pierdołą szedł na policje i zgłaszał oszustwa.c

Idź na policję, też kiedyś miałem problem z 'drobną kwotą ' , zgłosiłem, okazało się że takich jak ja jest więcej i była sprawa w sądzie, koleś dostał kilka lat.