Skocz do zawartości

320d 150ps Dziwny problem climatronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Odkąd kupiłem bmw nie dzialal mi nawiew na szybę. Dzisiaj jechałem i nagle znikneły nawiewy na wszystkie kratki. Nawet jak przestawiałem to i tak nie działało. A pojawił się na szybę. Wyłączyłem samochód z centralnego zamka sie nie zamknął. Próbuję uruchomić i nic. Za 10 minut normalnie zapalił i działała każda mozliwość na climatronicu. Po powrocie odłaczyłem klemy na 10 minut przeczyściłem i założyłem. Odpalam climatronica i znowu nie dziala nawiew na szybę. A pozostale normalnie dzialają. Czy ktos może sie orientuje co to się dzieje z samochodem?
E46 320d sedan black
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To ze nie działa Ci klimatronik tak jak powinie moze to być uszkodzony tzw "jez" to ze auto nie zapala to już róznie bo sam mam czasem takie manewry raz pali a raz trzeba krecic rozrusznikiem

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

chodzi o to ze nic nie bylo zadna kontrolka sie nie palila jakby jakies zwarcie

i wywnioskowalem ze to moze byc cos powiazane z climatronic-em

E46 320d sedan black