Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bardziej obeznani koledzy którzy coś modyfikowali. Chciałbym zamienić na jakiegoś alpine or pioneera tylko taką dużą. Panel klimatyzacji zamienić ze schowkiem nad zapalniczką. Teraz problem. Czym zamaskować szpare? Gdzie są jakieś większe ramki niż te standardowe na allegro oferujące wpakowanie tylko podlużnych małych radyjek? Chyba że da się pod standardowe radio podlączyć wzmacniacz i tubke powiedzmy jbl 1k W ? Szło by to bez zarzutu? Bo radio sprawuje mi się ok ale no dźwięk nie jest powalający basiku brakuje no i dlatego chciałbym zmienić radio na większe z obsługa filmów i podpiąć wzmacniacz i tubke ew. kiedyś glośniki wymienić jeśli by to nie dawało rady... co sądzicie?

P.S chodzi mi o taką ramkę np.

http://img3.imageshack.us/img3/8776/1077592372.jpg

Opublikowano
też jestem w trakcie "kombinacji" ze zmiana radia z ori kaseciaka na coś konkretniejszego jednak nie polecam żadnego nieoryginalnego bo naprawdę paskudnie się komponuje, u zachodnich sąsiadów można już zdobyć coś o nazwie "DYNAVIN" super wygląda i jest wielofunkcyjne ale u nas ciężko dostępne.