Skocz do zawartości

318is namieszane w wiazce kabli - czy warto całość wymienić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. posiadam bmw e36 is coupe 92 i mam namieszane w wiazce elektrycznej budy tj dolozony immobilizer, podokladane jakies swiatelka, podlaczone jakies urzadzenie o nazwie trebe ts 4000 (nie mam pojecia do czego to) i wiele innych. chce ja wymienic na inna z 92-93r ( nie pamietam dokladnie ktory ) w ktorej jest mozliwosc podpiecia modulu komfortu. czy bedzie ona pasowac ?

______

Poprawiłem tytuł tematu. Proszę zapoznać się ze sposobem tytułowania tematów właściwym dla tego działu! Do przeczytania jest on jako ogłoszenie na górze działu E36. Następne nieprzestrzeganie formatu tytułowania "nagrodzę" ostrzeżeniem. mattiss

Opublikowano

A wiesz ile to roboty?? Niewiem czy juz to robiles ale wiaze sie z rozebraniem calego auta :twisted:

Latwiej bedzie zrobic porzadek w obecnej wiazce

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

I masz nadzieje kupic cala wiazke ??

To powodzenia :lol:

Handlarze z regylu nie odlaczaja pinow tylka tna bocznymi :twisted:

Sam mam jedna kompletna wiazke rozszerzona :D 2 dni ja z auta wyciagałem zeby nic nie uszkodzic a i tak urwalem jedna wtyczke od czujnika ABS :evil:

Opublikowano
A to zmienia postac rzeczy :D to wkladaj obojetne z jakiego rocznika tylko jak po 92 to bedzie trzeba zmienic wiazki w drzwiach :D

Opublikowano
Tak chodzi o szyby wczesniej byly bez modulu komfortu na grubych kablach a pozniej z modulem na cienkich choc przednie powinny byc ok napewnoroznica jest w tylnych drzwiach i w coupe chyba tez inne sterowanie do przymykania szyby

Opublikowano
Przednie drzwi pasuja i beda ok tylne inne tak wyglada dla sedana dla compacta tez nie ma broblemu w coupe inaczej bylo rozwiazane uchylanie szyby przy otwieraniu Ja bym sprawdzil i dopiero ew kupil wiazki drzwi