Skocz do zawartości

Czy koputer z 3.0 V8 mozna przeprogramować na 4.0 v8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drugim problemem oprócz zamiany skrzyni jest komputer.Mam pytanko czy komputer z silnika 3.0 V8 m60 mozna jakoś przeprogramowac zeby śmigał w 4.0 v8 m60, czy trzeba zmieniać cały komputer??? I nie mam pojecia ile to by kosztowało wiec jak ktos wie to prosze o porade...
Opublikowano
Drugim problemem oprócz zamiany skrzyni jest komputer.Mam pytanko czy komputer z silnika 3.0 V8 m60 mozna jakoś przeprogramowac zeby śmigał w 4.0 v8 m60, czy trzeba zmieniać cały komputer??? I nie mam pojecia ile to by kosztowało wiec jak ktos wie to prosze o porade...

Zasadniczo mozna wszystko (zestaw el. wykonawczych z grubsza taki sam) ale gra nie warta swieczki. Lepiej znajdz uzywany DME od 4.0

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano

witam - padl ci silnik 3,0 ???? mam pytanko - nie masz na zbyciu kilku hydraulicznych popychaczy zaworow - u mnie pyka sobie jeden u musze go wymienic - ale z regoly nie widac ktory jest uszkodzony - wiec zeby nie rozbierac 2 razy wymienia sie kilka :duh:

jakbys mial to daj znac :mrgreen: bo nowy kosztuje 73 zl - 1szt - a jest 32 :mad2:

aha - muszisz miec kolo zamachowe od 4,0 - bo ma inny rozklad mas :!: gdybys mial na zbyciu manuala do 3,0 to tez jetem chetny :D