Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Witam

Kupiłem samochód z radiem BMW Business CD RDS.

Niestety bardzo dużo pixeli szlag trafił.

Wie ktoś z Was jak, gdzie i za ile można coś takiego naprawić?

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka. Ja w swojej 7 naprawiałem pixy w Radomiu tel.604657210. Gość jest dobry w te klocki, zdiałają super.

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Siemka. Ja w swojej 7 naprawiałem pixy w Radomiu tel.604657210. Gość jest dobry w te klocki, zdiałają super.

Pozdro

witam! Ile kosztowała ta przyjemność? I czy dał gwarancje na naprawę?

Poznasz głupiego po czynach jego.....
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj, ja za naprawę pixeli zapłaciłem 150 PLN i naprawiałem je w poprzednim miesiącu, więc cena nie powinna być większa.

Pozdro

Opublikowano
Wysyłałeś licznik czy na miejscu? i czy dał ci gwarancje?
Opublikowano

Miszkam na tyle blisko, że wolałem podjechać, pewnie można wysłać, ale ja potrzebuję swoją bunię co dziennie i dlatego pojechałem. Zdzwoń się z gościem i ustal. Moja naprawa naprawdę potrwała 30 minut i nic złego się nie dzieje.

Pozdrawiam

Opublikowano
ok a wymieniał ten wyświetlacz czy podkładał gume?
Opublikowano
nie mam pojęcia co robił bo nie robił go przy mnie tylko schował się do warsztatu, a ja zakładałem chromy na zegary, więc nic nie widziałem
Opublikowano
ok dzięki za info. Przymierzam sie do takiej naprawy, a słyszałem, że wymieniają go na nowy lub podkładają gumę pod ten wyświetlacz. Pozdro
Opublikowano

siemka, z tego co się orientuję to jeśli wymienisz zegary na nowe to utracisz oryginalne ino o przebiegu itp., a poza tym to też nie masz pewności jak długo one będą działały. Wydaje mi się że lepiej poprawić swoje i zachować pamięć zegarów.

Pozdro

Opublikowano
trochę źle napisałem. Chodziło mi dokładnie o wymianę samego wyświetlacza na nowy, a nie całego licznika. Co do licznika masz rację, trzeba go na nowo programować pod konkretne auto.