Skocz do zawartości

Kupilem BMW 320 Coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od 3 dni jestem szczesliwym posiadaczem pieknej BMW 320 Coupe :) Jest to rocznik 92, z oryginalym przebiegiem 208 tys, kupiony od niemieckiem rodziny, wiec w stanie naprawde BDB. W wyposazeniu ma ABS, wspomaganie, centralny + alarm, komputer pokladowy, el szyby, el lusterka i el szyberdach oraz dwustrefowa klime. Dalem za nia chyba niewiele, bo 2600 ojro. Chcialbym Was prosic o jakies sugestie, porady, na co nalezy zwrocic uwage w tym modelu itd

www.ca.serf.pl/bmw/bmw.html <---- tu sa zdjecia:)

Czekam na pomoc, pozdrawiam.

Opublikowano
:shock: :shock: :shock: 2600e super autko i fajne wyposazenie zeby ci tylko sluzyla wiele lat .zdziwilem sie dlatego ze ja za 94 316 zaplacilem 2300e i teraz tego zaluje a moglem miec taka copete :cry: ale autko :cool2:
Opublikowano
  • Autor
Cieknie, bo 30 sek wczesniej wyjechalem z myjni :P Widac ja tam jeszcze na zdjeciach :)
Opublikowano

Witam

jak dla mnie plus za klime i komputer minus zadnej poduchy i zwykłe fotele ale ogólnie spoko cena chyba też ok

pozdro

Opublikowano

Fuma gut, obyś nie miał tylko z nią problemów i pomyśl o spojlerach w kolorze nadwozia.

Pozdrawiam.

BMW jest jak krówka ciągle trzeba ją paść.

Wtedy jest pełny wypas.

Opublikowano
tylko nie zakładaj żadnych spojlerów! bo masz piękne auto! nie psuj tego.
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
Chcialbym Was prosic o jakies sugestie, porady, na co nalezy zwrocic uwage w tym modelu itd

Moją jedyną radą jest: przestudiuj z uwagą całe to forum.

I nie słuchaj ludzi wypowiadających się w stylu: "Pomyśl nad jakimis fajnymi spojlerami" albo "Szkoda, ze wyposażenie masz takie a nie inne".

Ciesz sie jazdą.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
auto fajne :cool2: co do ceny w sam raz za darmo dobrego samochodu nikt nie daje :roll: spojlery i kwestia przeróbek wizualnych to już twoja sprawa i gustu.Ma dobry wypas(w porównaniu do mojej która jest goła :cry: )
Opublikowano
Witam.

Od 3 dni jestem szczesliwym posiadaczem pieknej BMW 320 Coupe :) Jest to rocznik 92, z oryginalym przebiegiem 208 tys, kupiony od niemieckiem rodziny, wiec w stanie naprawde BDB. W wyposazeniu ma ABS, wspomaganie, centralny + alarm, komputer pokladowy, el szyby, el lusterka i el szyberdach oraz dwustrefowa klime. Dalem za nia chyba niewiele, bo 2600 ojro. Chcialbym Was prosic o jakies sugestie, porady, na co nalezy zwrocic uwage w tym modelu itd

www.ca.serf.pl/bmw/bmw.html <---- tu sa zdjecia:)

Czekam na pomoc, pozdrawiam.

witam, ja za swoja BMW 318i, E-36, z orginalnym 205 tyś przebiegiem, bez klimy, ale pelna elektryka dalem 1250 Euro