Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od 3 dni jestem szczesliwym posiadaczem pieknej BMW 320 Coupe :) Jest to rocznik 92, z oryginalym przebiegiem 208 tys, kupiony od niemieckiem rodziny, wiec w stanie naprawde BDB. W wyposazeniu ma ABS, wspomaganie, centralny + alarm, komputer pokladowy, el szyby, el lusterka i el szyberdach oraz dwustrefowa klime. Dalem za nia chyba niewiele, bo 2600 ojro. Chcialbym Was prosic o jakies sugestie, porady, na co nalezy zwrocic uwage w tym modelu itd

www.ca.serf.pl/bmw/bmw.html <---- tu sa zdjecia:)

Czekam na pomoc, pozdrawiam.

Opublikowano
:shock: :shock: :shock: 2600e super autko i fajne wyposazenie zeby ci tylko sluzyla wiele lat .zdziwilem sie dlatego ze ja za 94 316 zaplacilem 2300e i teraz tego zaluje a moglem miec taka copete :cry: ale autko :cool2:
Opublikowano

Witam

jak dla mnie plus za klime i komputer minus zadnej poduchy i zwykłe fotele ale ogólnie spoko cena chyba też ok

pozdro

Opublikowano

Fuma gut, obyś nie miał tylko z nią problemów i pomyśl o spojlerach w kolorze nadwozia.

Pozdrawiam.

BMW jest jak krówka ciągle trzeba ją paść.

Wtedy jest pełny wypas.

Opublikowano
Chcialbym Was prosic o jakies sugestie, porady, na co nalezy zwrocic uwage w tym modelu itd

Moją jedyną radą jest: przestudiuj z uwagą całe to forum.

I nie słuchaj ludzi wypowiadających się w stylu: "Pomyśl nad jakimis fajnymi spojlerami" albo "Szkoda, ze wyposażenie masz takie a nie inne".

Ciesz sie jazdą.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
auto fajne :cool2: co do ceny w sam raz za darmo dobrego samochodu nikt nie daje :roll: spojlery i kwestia przeróbek wizualnych to już twoja sprawa i gustu.Ma dobry wypas(w porównaniu do mojej która jest goła :cry: )
Opublikowano
Witam.

Od 3 dni jestem szczesliwym posiadaczem pieknej BMW 320 Coupe :) Jest to rocznik 92, z oryginalym przebiegiem 208 tys, kupiony od niemieckiem rodziny, wiec w stanie naprawde BDB. W wyposazeniu ma ABS, wspomaganie, centralny + alarm, komputer pokladowy, el szyby, el lusterka i el szyberdach oraz dwustrefowa klime. Dalem za nia chyba niewiele, bo 2600 ojro. Chcialbym Was prosic o jakies sugestie, porady, na co nalezy zwrocic uwage w tym modelu itd

www.ca.serf.pl/bmw/bmw.html <---- tu sa zdjecia:)

Czekam na pomoc, pozdrawiam.

witam, ja za swoja BMW 318i, E-36, z orginalnym 205 tyś przebiegiem, bez klimy, ale pelna elektryka dalem 1250 Euro