Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam bmw e39 z 2001 roku i przy włączonej klimie nie załancza sie wentylator przedni elektryczny ale gdz klima nie jest włączona a silnik sie zagrzeje to wentylator sie kręci czyli jest sprawny.
Opublikowano
A czy temperaturę zewnętrzną pokazuje poprawnie?U mnie gdy pokazywał na odłączonym czujniku -50 stopni,to też nie załanczał się na włączonej klimie.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
JUŻ SOBIE PORADZIŁEM OKAZAŁO SIĘ ŻE WINA JEST CHYBA W PANELU STEROWANIA KLIMATRONIKA BO DZIŚ WŁĄCZYŁEM KLIME I PODSPODEM AUTOMAT ORAZ AUTOMATYCZNY NAWIEW I ŚMIGAŁO JAK LALA BEZ PROBLEMU I TO NAWET BEZ ZEWNĘTRZNEGO TERMOMETRA I U MNIE POKAZYWAŁO PO ODPIĘCIU -40 ALE MOŻE MI KTOŚ POWIEDZIEĆ JAKIE ZADANIE MA PRZYCISK RESET I KIEDY GO WCISNĄĆ BO U MNIE CHYBA NIE DZIAŁA. DZIĘKI ZA POMOC. :D
Opublikowano
To działa tylko przy określonej temperaturze zewnętrznej-nie pamiętam ale chyba poniżej +14 stopni.Nie wiem jak cię okłamuje czujnik i czy pokazuje mniej czy więcej.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
Pomocy nadal nie załancza się wentylator raz działa raz nie wymieniłem czujnik termometra zewnętrznego na nowy, i dziś powtórzyła sie sytułacja miomo że temperature zewnętrzna pokazuje teraz prawidłowo dziś odpaliłem rano auto i po kilku minutach klima upuszcza ciśnienie. CZEKAM NA SZYBKĄ POMOC! :mad2: