Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam . Nie jestem zwolennikiem gazu ale takie czasy , gazownik proponuje mi założenie instalacji gazowej sekwencja DT Gas całkowity koszt 1700zł czy warto ? Czy zawory nie będą grały , jak silnik (318i m43) będzie się sprawował a przejechane ma 220tyś ? Ewentualnie jaką założyć
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Polecam Stag 300plus ew stag 4 żadnych dt gas czy innych wynalazków których później nie ma gdzie serwisować. Gazownika spytaj czy podłącza sondę czy ustawia na drodze jak nie to jedz to takiego co robi to pożądanie zgodnie z instrukcja radze tez omijać warsztaty w których robią z dnia na dzień skoro nie ma kolejki to raczej slaby ruch a popyt na lpg jest teraz bardzo duży.
Opublikowano

W poniedziałek jest umówiony u gazownika mam do wyboru instalacje:

1 .Stag4 lub Zenit , reduktor Tomasetto Alaska , listwa Valtek 3ohm wlew pod klapką - 2250zł

2 .To samo co wyżej tylko listwa Valtek 34 - 2400zł

Co polecacie ?

Z jednym przez tydzień się umawiałem (MOTO KOMPLEKS Jerzy Wlaźlik Sosnowiec, Hubala-Dobrzańskiego 32) ale Panowie jak macie dużo nerwów to POLECAM !! Cena inatalacji zmienia się trzy-krotnie (telefonicznie 2100zł , na miejscu 2200zł , a ostatecznie 2280zł) Umawiam się na wtorek (7 dni wcześniej) a w poniedziałek wieczorem okazuje się , że dopiero środa . Chciałem kredyt , dzwonię tam Pani odbiera - proszę przyjechać z dowodem . Urywam się z pracy przyjezdzam Pani nie ma , trzeba czekać ok Pani w końcu znalazła się i okazuje się że nie mam zaświadczenia z zakładu pracy (a wcześniej pytałem) ale w końcu stwierdziła ,że nie trzeba . Potem nie umie się połączyć z bankiem i każe mi przyjechać później (35km) Wcześniej pytałem o całkowity koszt kredytu miało być 11% i tu znowu niespodzianka 11% + prowizja + ubezpieczenie :shock: Pytam to ile to będzie co słysze - NIE WIEM W końcu ustalam iż Pani do mnie oddzwoni do 17-tej jak się dowie wszystkiego no i nie oddzwania. Dzwonie sam i mówie że mam kase i znowu problem z terminem . Panowie którzy tam serwisują masakra dorwali Reno i sobie urządzli palenie gumy :shock: a szefostwo się temu przygląda . Instalacja miała być założona w jeden dzięń i znowu niespodzianka dwa dni - Może chcieli sobie popalić gume moim autem . A ogólnie klient jest tam traktowany przez tą PANIĄ jak intruz !!!!