Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, jadąc dziś do pracy stwierdziłem brak kierunków, na postoju zobaczyłem, że dwa bezpieczniki były spalone, wymieniłem je. Efekt : działa prawy, a jeśli chodzi o lewy to słychać tylko to charakterystyczne cykanie (dzwiek wlaczonego kier.) brak swiatel oraz dym wydobywający się z obudowy kolumny kierownicy. Czy pod obudową są same przewody czy jeszcze jakieś kostki i przekażniki? na co zwrócić uwagę jak to zdejmę? Jakby coś to nikt tam nie grzebał i stało się nagle, dzięki
Opublikowano

siema...

przy kolumnie kierownicy tam sa tez przekazniki (kostki) i pewnie ci sie spalil własnie ten przekaznik. (koszt jakies 10-20zl na szrocie)

zakładaj nowy i ciesz sie dalsza jazdą..

pozdro.... :cool2:

.....:::::B M W:::::.....
Opublikowano
spoko, dzięki wielkie, na szczęście mam drugą e30 na części, czy przekaźnik z m10 będzie pasował? czy do danego modelu jest odpowiednio inny?
Opublikowano

Bedzie pasował tylko zależy czy masz hak. ale nie gra to roli. podobno pasuje nawet od vw. ale to jest bmw więc części zakładaj od bmw :twisted:

Zakładaj kostke i śmigaj dalej..

pozdro... :cool2:

.....:::::B M W:::::.....