Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam prosze o rade kupilem ringi do mojej 39 zalozylem i jest ok tylko nie wiem gdzie kable podlaczyc lampy mam na ksenonie do ktorej kostki sie wpiac dzieki z gory
Opublikowano
do światła postojowego na samej gorze spora kostka na 2 przewody
Opublikowano
właśnie CO TO ZA RINGI a po 2 tam jest( + ) i ( - ) zapodaj foto czy masz je z przetwornicami czy jak.
Opublikowano
mam przetwornice i podpinam do postojowek zero efektu przy kostce od postojowych sa kable siwo niebieski i brazowy a przy pzetwornicy czarny i czerwony
Opublikowano

czerwony plus,czarny masa( to w przetwornicy),a w lampie brązowy masa i siwo-niebieski plus i powinno zagrać...a przedtem świeciły Ci postojówki?Sprawdź no kolego czy aby tam jest napięcie jakimś miernikiem tudzież żarówką 12v....,no i zestaw ringów dobrze by było sprawdzić "na sucho" czyli bezposrednio z akumulatora.

pozdrawiam.....

Opublikowano (edytowane)
sprawdzilem i swieci tylko jeden mozliwe ze je uszkodzilem przy montazu bo 3 mi strzelily tak ledziutko jak ja przyginalem mozliwe jest to ze je zepsulem? a i jeszcze na czym je najlepiej przymocowac Edytowane przez endi bmw e39
Opublikowano
jeżeli to są ringi CCFL,to w srodku jest rurka szklana i pewnie pękla,więc żegnaj Genia....,trza nabyć nowe na Alledrogo.......,sie nie przejmuj Bracie,bo mialem tak samo..,na szczęście są sprzedawcy,którzy oferują pojedyńcze ringi,nie trzeba kupować całego kompletu......,kombinuj dalej )))....pozdrawiam
Opublikowano
witam was panowie ,codo ringów swieca oki,jak masz swiatla wylaczone to zaczna ci migac ,to normalne ,lecz po roku od montarzu padl jeden ccfl i obie przetwornice ,wymieniam na lampy po lifcie ,bedzie lepszy efekt pozdrawiam :D