Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak jak w temacie, rok temu też miałem ten problem, ale zauważyłem, że przyczyną było cięgno w drzwiach kierowcy (jak raz otworzyłem kluczykiem to jakby potem nie odskakiwało) i potem już tylko używałem pilota i było ok, teraz w tym roku 3 raz jak stał w słońcu i wewnątrz sauna sam się otworzył, dezaktywował alarm i spuścil szyby :/ nie otwierałem go na pewno z kluczyka.. wiem, też że często problem stanowią przekaźniki w module komfortu, ale gdzieś niecały rok temu je wyczyściłem.. Może wymiana całego modułu komfortu coś da?
Opublikowano
Może wymiana całego modułu komfortu coś da?

Jesli to to o czym mysle czyli tam gdzie sa przekazniki centralnego , szyb itd to 1.500 zł nie Twoje :) taką cene mi podali jak mi centralny "szfankował" raz otwierał raz nie

E46 2000 r

1.8i

Steptronic

Full Opcja

ślicznotka :)

Opublikowano
na alledrogo moduł jest za 100zl, tylko pytanie czy jak kupie taki sam model to po podłączeniu będzie działać?
Opublikowano

pytanie teraz mam jeszcze tej natury, że nr modułu który posiadam u siebie nie widnieje nigdzie na allegro, a co gorsze nie ma go nawet w spisie na realOEM.com :/ wiec w jaki sposób mogę zastąpić ten swój model - 61354533550 ? (szyby elektr. tylko przód)

wiekszosc na allegro ma nr ......541 bo sądze że te cyfry na dole dają rok (potrzebuje 98) ale jeszcze sie różnią oznaczeniem HW bo maja 1.1 au mnie 1.0 i SW też inne, wie ktoś o co z tym chodzi?