Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam możliwość kupienia felg 19 et 35 i zastanawiam się czy jak je kupie czy nic nie będzie mi przycierać obcierać itp . (e46 3.0d)

Proszę doświadczonych kolegów o pilną radę . Dodam tylko że opony z tego co pamiętam siedzą na nich 19/35/215

Opublikowano
witam, ja mam w swojej e46 19ki 235/35 tył, przód 225/35 zawieszenie m-technic, dobrze sie jezdzi nic nie obciera. Jak byś chciał moge ci je sprzedać.
Opublikowano
Tak jak w temacie mam możliwość kupienia felg 19 et 35 i zastanawiam się czy jak je kupie czy nic nie będzie mi przycierać obcierać itp . (e46 3.0d)

19x8.5 ET35 bedzie ok, nie bedzie przycierac (szersze z takim ET juz beda). Zastanow sie tylko nad sensem kupna 4 takich samych felg do BMW, tyl powinien byc szerszy.

Proszę doświadczonych kolegów o pilną radę . Dodam tylko że opony z tego co pamiętam siedzą na nich 19/35/215

Te opony sa zbyt niskie dla E46, licznik bedzie przeklamywal, moga pojawic sie tez problemy z DSC. Minimalny rozmiar jaki powinienes miec zamontowany na feldze 19x8.5 to 225/35R19, jednak lepiej bedzie jezeli zdecydujesz sie na 235/35R19 (beda duzo lepiej chronily felgi).